Un paramedic SMURD, răpus de o boală nemiloasă. Pompierul s-a stins la doar 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Cătălin Belciug s-a stins pe 4 iunie 2014 Foto:ISU Călăraşi
Ionuţ Cătălin Belciug s-a stins pe 4 iunie 2014 Foto:ISU Călăraşi

La doar 30 de ani, un pompier militar, paramedic în cadrul Serviciului Mobil de Urgenţe şi Descarcerare la secţia Dragalina a pierdut lupta cu o boală nemiloasă pe 4 iunie. Plutonierul Ionuţ Cătălin Belciug s-a stins după o grea suferinţă.

Deşi suferise recent o intervenţie chirurgicală pe creier, boala a avansat rapid şi nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui. Colegii de serviciu spun că era un militar adevărat, un bun profesionist, un om cu un suflet mare.“Regretăm pierderea unui bun şi destoinic camarad, plutonier Belciug Ionuţ Cătălin, la numai 30 de ani, după o luptă grea cu o boală nemiloasă, ne-a părăsit mult prea curând, trecând în lumea celor drepţi,.Sincere condoleanţe familiei îndurerate!” este mesajul transmis de col. Daniel Gheorghe Popa, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi.

Tânărul activa la ISU din anul 2007, după ce venise de la ISU Braşov. „A fost un coleg extraordinar, nu a creat niciodată probleme şi şi-a făcut meseria cu multă dăruire”, a prezicat plt.maj.Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi. Tânărul nu era căsătorit, familia sa fiind doar cei trei fraţi, deoarece părinţii muriseră. Înmormântarea va avea loc vineri, 6 iunie, la ora 14.00.

Vă recomandăm şi:

UPDATE Pompierul mort la datorie, avansat în grad post mortem

Un pompier beclenar a fost găsit mort într-o pădure. Acesta s-ar fi sinucis prin injectare cu o substanţă toxică

Pescuit mortal. Un pompier a murit electrocutat în timpul unei partide de pescuit


 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite