Un copil de un an şi şase luni, lovit de tren. Micuţul, în stare gravă, a fost preluat de un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de un an şi şase luni se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost lovit de tren. Nenorocirea s-a petrecut luni dimineaţă, 30 mai, în jurul orei 09.00. Conform anchetatorilor, care nu au finalizat încă cercetările, se pare că micuţul era nesupravegheat.


Lăsat singur, în zona 10 Nivele, în apropierea căii ferate de la staţia Călăraşi Sud, copilul a ajuns pe şine chiar în momentul în care venea trenul. Într-o clipă, s-a produs tragedia, mecanicul de locomotivă nemaiputând evita impactul. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, reprezentaţii legali ai micuţului vor fi cercetaţi penal pentru neglijenţă. Imediat după producerea tragediei, copilul a fost transportat de urgenţă la spital, însă din cauza traumatismelor grave s-a decis transferul acestuia la Bucureşti. Un elicopter SMURD l-a preluat de urgenţă pentru a-i salva viaţa şi l-a transportat în Capitală.
 

Altă tragedie în 2011

În urmă cu 5 ani, în aceeaşi zonă, o fetiţă, în vârstă de 7 ani, a sfârşit pe patul spitalului, la doar câteva ore după ce fusese lovită de personalul Ciulniţa-Călăraşi. Fata, din cartierul călărăşean Livadă, a traversat calea ferată, fără să se asigure, pentru a merge la un magazin din zona 10 Nivele să-şi cumpere îngheţată. Impactul a fost violent, iar copilul a ajuns la spital în stare gravă cu şoc hemoragic, numeroase politraumatisme şi un traumatism cranio-cerebral.

Vă recomandăm şi:

Accident feroviar la Dâlga. Un bărbat a murit, după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de tren

Accident feroviar la Olteniţa. Două persoane, în stare gravă, după ce o maşină a fost spulberată de tren

Grav accident de circulaţie în Timiş. Un tren s-a ciocnit cu un TIR. Şase persoane au fost rănite. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD

Accident de tren la Vaslui: Şoferul unei autoutilitare de la Salubrizare a scăpat cu viaţă în mod miraculos, după ce a maşina fost distrusă în totalitate

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite