Trei urmăriţi internaţional, prinşi pe malul Borcei. Suspecţii, acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei călărăşeni, căutaţi de autorităţile franceze pentru proxenetism şi spălare de bani au fost capturaţi în oraşul de pe mlul Borcei. În timp ce poliţiştii din Franţa îi căutau peste tot, cei trei erau acasă.


Poliţiştii din Călăraşi, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au depistat trei bărbaţi urmăriţi de autorităţile franceze pentru trafic de persoane.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depistat, joi dimineaţă, trei bărbaţi, cu vârste între 25 şi 29 ani, toţi din municipiul Călăraşi, urmăriţi internaţional.  Pe numele acestora, autorităţile din Franţa au emis mandate europene de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi spălarea banilor.

Depuşi în arestul Poliţiei Capitalei

„Pentru depistarea celor trei bărbaţi, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi depuşi în arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, urmând a fi dispuse măsuri pentru predarea către autorităţile din Franţa”, a precizat subcomisar Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Un tânăr, urmărit internaţional pentru jaf organizat în Italia, prins de poliţişti

Un escroc din Călăraşi, urmărit internaţional, prins la Iaşi. Pe numele bărbatului există 5 condamnări

Fostul deputat Marko Attila, urmărit internaţional prin Interpol

Bunea Stancu, urmărit penal într-un nou dosar

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite