Transport ilegal de tutun, confiscat de poliţişti. Unde era ascunsă marfa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa nedeclarată a fost confiscată FOTO Arhivă IPJ Călăraşi
Marfa nedeclarată a fost confiscată FOTO Arhivă IPJ Călăraşi

Poliţiştii din Călăraşi au confiscat de la un cetăţean bulgar 2.000 de kilograme de tutun. Marfa a fost descoperită în timpul unui control de rutină, în localitatea Fundeni, şi era ascunsă sub piatra pe care o transporta.

Conform IPJ Călăraşi, la data de 10 iunie, poliţiştii din Călăraşi au oprit pentru control, în localitatea Fundeni, un ansamblu format din cap-tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria.

Întrucât şoferul, un bărbat de 47 de ani, cetăţean bulgar, a refuzat să răspundă solicitărilor poliţiştilor, acesta a fost condus la punctul de livrare, în comuna Gălbinaşi.

În urma controlului, au fost descoperite 2.000 de kilograme de tutun, ascunse sub cantitatea de piatră transportată. Marfa a fost confiscată, iar şoferul s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelensky: Rusia vrea să distrugă fiecare oraş din Donbas. Luptele feroce pentru Severodoneţk continuă

Adrian Cioroianu, istoric: „Rusia este ca o Matrioşka. Orice nume i-ai da, este ţara Sovietelor, Rusia ţarilor“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite