Spitalul din Călăraşi are din nou chirurg vascular, după ani de zile fără specialist în domeniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Vladimir Rotataru, chirurg vascular, angajat la Călăraşi FOTO Facebook/Bogdan Mihai
Dr. Vladimir Rotataru, chirurg vascular, angajat la Călăraşi FOTO Facebook/Bogdan Mihai

Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi continuă să atragă medici. Un specialist în chirurgie vasculară a fost angajat recent, după ani de zile în care unitatea medicală a dus lipsă de astfel de profesionişti.

Bogdan Mihai, managerul unităţii medicale, a anunţat că astfel pacienţii nu vor mai fi nevoiţi să meargă la spitale din Bucureşti sau Constanţa pentru diverse investigaţii şi intervenţii.

„Ani de zile, Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr.Pompei Samarian Călăraşi nu a avut un chirurg vascular angajat permanent. Ei bine, lucrurile se schimbă. Sau mai bine spus, am început să le schimbăm deja.

Domnul doctor Rotaru Vladimir, medic specialist vascular, s-a alăturat echipei noastre, fiind convins de reuşita proiectului început la Călăraşi. 

De acum înainte, mulţi dintre dumneavoastră nu veţi mai fi nevoiţi să vă deplasaţi la alte unităţi medicale, pentru intervenţii care vor putea fi realizate şi la noi. Da. La noi, la Călăraşi. Continuăm", a transmis managerul unităţii medicale.

 Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. 156 de civili au fost evacuaţi de la fabrica Azovstal din Mariupol, afirmă Zelenski

Interviu cu preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier: „Refuzul lui Zelenski de a mă primi nu schimbă solidaritatea noastră cu Ucraina“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite