Șofer reținut după ce a provocat un accident mortal pe DN3A. În ce stare s-a urcat la volan

0
Publicat:

Un bărbat de 55 de ani a fost reținut de polițiștii călărășeni după ce a provocat un accident mortal de circulație. Suspectul se afla la volanul unui vehicul nesemnalizat, era băut și nici nu posedă permis de conducere.

Bărbatul băut a fost reținut FOTO Adevărul
Bărbatul băut a fost reținut FOTO Adevărul

Un  bărbat care circula pe același sens de mers a intrat violent în vehiculul nesemnalizat, după efectuarea unei depășiri.

Polițiștii călărășeni l-au reținut pe șoferul băut pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

La data de 11 ianuarie 2022, în jurul orei 18.10, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DN 3A s-a produs un accident rutier.

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, s-a angajat în depășirea unui autotren, iar la revenirea pe sensul său de mers a intrat în coliziune cu un vehicul nesemnalizat, condus de un bărbat, de 55 de ani.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul de 65 de ani fiind declarat decedat.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului vehiculului nesemnalizat, rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere.

În urma probatoriului administrat, la data de 13 ianuarie, bărbatul băut a fost reținut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Tragedie și pe DN2, în Ialomița

Un teribil accident petrecut marți după-amiază pe DN2, în localitatea Movilița. Două persoane au fost ucise pe loc după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar. Din păcate, un bărbat și o femeie au murit pe loc.

La fața locului, Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Movilița, pe DN2, marți, în jurul orei 14.30.  În impact au fost au fost implicate un autoturism, un autocar și 18 persoane.

Conform ISU Ialomița, în sprijinul salvatorilor din Urziceni au acționat și trei echipaje ale SAJ Ialomița și un echipaj SAJ Bacău, aflat în trafic. În urma coliziunii au rezultat cinci victime. Două persoane au fost găsite inconștiente, necooperante și încarcerate, iar trei persoane erau conștiente.

Victimele, leziuni incompatibile cu viața

Victimele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. Victimele conștiente au fost evaluate la locul solicitării, ulterior o persoană a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două au refuzat transportul.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite