Servicii medicale gratuite pentru copiii din Frumuşani, prin grija profesorilor

0
0
Servicii medicale gratuite pentru copii prin caravana Regina Maria FOTO Facebook/Teach for Romania
Servicii medicale gratuite pentru copii prin caravana Regina Maria FOTO Facebook/Teach for Romania

Copiii din comuna călărăşeană Frumuşani au avut parte de servicii medicale gratuite, la sfârşitul săptămânii trecute, prin grija dascălilor din comunitatea Teach for Romania.

Din grijă autentică pentru oameni, din dorinţa de a construi comunităţi sănătoase, profesorii noştri sunt atenţi la starea emoţională şi fizică a elevilor şi constată, de cele mai multe ori, că în zonele rurale accesul la un serviciu medical este aproape imposibil. Lipsa mijloacelor de transport, lipsa specializărilor sau, pur şi simplu, lipsa unei instituţii medicale, creează mari probleme în comunităţile rurale. 

Caravana medicală pusă la dispoziţie de REGINA MARIA - Reţeaua Privată de Sănătate ne este alături şi oferă servicii gratuite de recoltare de analize şi screening/consult pediatric, copiilor din comunitatea Frumuşani, judeţul Călăraşi. De aceste servicii au beneficiat, la începutul lunii mai, şi 32 de copii din Făgăraş şi Victoria, judeţul Braşov.

Alături de părinţi şi copii, voluntarii Regina Maria oferă susţinere şi informare asupra stării de sănătate a copiilor, încât aceştia să aibă parte de cea mai bună experienţă medicală”, a anunţat pe pagina de socializare comunitatea Teach for Romania. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Misterul copiilor maturizaţi prea devreme. Când şi cum trebuie intervenit

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski l-a dat afară pe şeful Serviciului de Securitate din Harkov.  Rusia reia bombardamentele în Sumi şi Cernihiv

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite