Primarul Călăraşiului, răpus de Covid-19, înmormântat după reguli stricte. Daniel Ştefan Drăgulin s-a infectat în timpul campaniei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ştefan Drăgulin, primarul Călăraşiului a fost ucis de COVID-19 FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin
Daniel Ştefan Drăgulin, primarul Călăraşiului a fost ucis de COVID-19 FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin

Trupul neînsufleţit al primarului Daniel Ştefan Drăgulin, care a murit din cauza infectării cu noul coronavirus, va fi depus marţi, 13 octombrie, la capela Cimitirului Central din Călăraşi, unde va fi privegheat de familie.

Înmormântarea edilului va avea loc miercuri, 14 octombrie, la Cimitirul Sf.Gheorghe. Cu reguli stricte impuse de perioada critică sanitară pe care o traversăm, la procesiune nu vor putea asista decât membrii familiei. 

Înainte de înmormântare, sicriul sigilat va fi depus afară, pe platoul din faţa bisericii Sfânta Anastasia, unde va avea loc o slujbă. Surse din cadrul PNL Călăraşi au declarat pentru „Adevărul“ că sicriul va fi înconjurat de garduri de protecţie, iar Poliţia şi Jandarmeria vor asigura ordinea în zonă, fiind aşteptat un public numeros pentru a-şi lua adio de la omul care a condus Călăraşiul timp de 8 ani.

Şi Primăria Călăraşi a anunţat că trupul neînsufleţit al primarului Daniel Ştefan Drăgulin va fi depus marţi, 13 octombrie, la ora 16.00, la Capela Cimitirului Central.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu sunt rugaţi să folosească măşti de protectie şi să respecte regulile de distanţare. Accesul se va face din strada Sloboziei, ieşirea urmând a se realiza pe strada I.H. Rădulescu. 

Accesul publicului la capelă (în exteriorul ei) se va putea face până miercuri, 14 octombrie, ora 10.00. 

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfânta Anastasia, miercuri, 14 octombrie, de la ora 12.00. Slujba de înhumare va fi un eveniment privat.

Daniel Ştefan Drăgulin, de 59 de ani, s-a stins luni dimineaţă, 12 octombrie, după o luptă crâncenă pe un pat de spital. Edilul de pe malul Borcei s-a infectat cu noul coronavirus în timpul campaniei electorale. 

Din nefericire, medicii de la Institutul Matei Balş nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Drăgulin era preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Călăraşi. Diabetul, afecţiunea de care suferea de mai mulţi ani, dar pe care îl ţinea sub control, i-a grăbit sfârşitul şi nici tratament nu a dat rezultat.

Vă mai recomandăm şi:

 

Tupeu fără limite. Cum a ajuns Laurenţiu Baranga să conducă doctorate, deşi instanţa îi anulase diploma de Bac

 

Cum e să fii învăţătoare într-o comună săracă, instruită de Teach for Romania: „Am răbdare cu fiecare elev în parte“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite