Poliţiştii au intensificat acţiunile pentru limitarea răspândirii COVID-19

0
0
Razie în pandemie FOTO IPJ Călăraşi
Razie în pandemie FOTO IPJ Călăraşi

Pe toată perioada weekend-ului, la nivel judeţean, poliţiştii călărăşeni au intensificat acţiunile de informare, precum şi de prevenire şi combatere a răspândirii COVID-19.

Împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, poliţiştii călărăşeni verifică şi modul în care sunt respectate prevederile legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Astfel, în cadrul acţiunilor punctuale, vineri, 15 octombrie, au fost verificate 81 de societăţi comerciale, 759 locaţii de interes, 465 de mijloace de transport persoane şi 2.738 de persoane, dintre care peste 1.445 aflate în izolare şi carantină. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 55/2020.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică, să respecte interdicţiile privind deplasarea sau libera circulaţie. 

Reamintim faptul că în localităţile în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice închise şi deschise”, au transmis reprezentanţii IPJ Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Am ajuns să speriem lumea. OMS anunţă că situaţia din România e devastatoare şi luni bagă autorităţile în şedinţă

 

Medic, despre eşecul imunizării: Dragi români, fain că v-aţi ţinut tari şi nu v-aţi vaccinat. Hai, parastase!

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite