Peste 28 de tone de ajutoare pentru sărmani, distribuite de Crucea Roşie în Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunurile vor fi distribuite de Primării familiilor aflate în nevoie FOTO Facebook/Aura Giurcă
Bunurile vor fi distribuite de Primării familiilor aflate în nevoie FOTO Facebook/Aura Giurcă

Sute de familii sărmane au primit ajutoare. Crucea Roşie Călăraşi a distribuit 28,5 tone de îmbrăcăminte, încălţăminte şi produse de igienă. Cei care doresc să facă în continuare donaţii sunt aşteptaţi la sediul din strada Prel. Bucureşti nr.24, bl M19, etaj 1.

Crucea Roşie Călăraşi a distribuit 28.500 kg îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru toate vârstele, lenjerii de pat şi de corp, pături, 70 saci cu jucării (puzzle, jocuri pentru dezvoltarea creativităţii şi atenţiei  etc), produse de igienă personală (pastă de dinţi, apă de gură, deodorante, săpunuri solide şi lichide).

„Toate acestea au ajuns în judeţul nostru, la 26 de Primării. De aici, doamnele de la Asistenţă Socială le vor distribui persoanelor care au cea mai mare nevoie de ele. Încă nu am terminat, mai avem de dus încă pe atât! 

Mulţumesc voluntarilor şi tuturor celor implicaţi în această acţiune!  A fost perioadă foarte grea şi încărcată. Dar Dumnezeu ne dă putere ! Şi zâmbete! Cine doreşte poate aduce donaţii la sediul nostru din strada Prelungirea Bucuresti nr 24 bl M19 et 1", a explicat Aura Giurcă, director Crucea Roşie-Filiala Călăraşi. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Mărturii cutremurătoare. Cum a reuşit o româncă să provoace sute de oameni să vorbească despre suferinţele post-COVID pe pagina RoVaccinare

Pandemia, vaccinurile, protestele: veriga lipsă din gestionarea COVID-19 la nivel global

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite