O casă cu etaj, cuprinsă de flăcări în localitatea Dârvari. Focul a făcut pagube de 100.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu în localitatea Dârvari FOTO ISU Călăraşi
Incendiu în localitatea Dârvari FOTO ISU Călăraşi

Două echipaje de stingere din cadrul Secţiei de pompierii Lahliu Gară au acţionat timp de aproximativ patru ore pentru lichidarea unui incendiu care cuprinsese o casă cu etaj din localitatea Dârvari. Pompierii militari au intervenit eficient şi au stins focul în limitele găsite, fiind salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei.

Conform primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit produs la nivelul instalaţiei electice (cablu electric defect / neizolat corespunzător)

Alarma s-a dat în după-amiaza zilei de 2 martie când Secţia de pompieri Lehliu Gară a fost solicitată să acţioneze în localitatea Dârvari, comuna Tămădău Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe P+1, proprietate privată. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu violenţă şi cu fum dens la nivelul podului şi acoperişului casei, pe o suprafaţă de circa 100 de metri pătraţi, fiind cuprinse de flăcări mai multe elemente din lemn din structua acoperişului imobilului.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ patru ore. În urma incendiului au ars bunuri materiale şi elemente din structura acoperişului, fiind înregistrate pagube în valoare de aproximativ 100.000 de lei. La locul incendiului s-a deplasat şi un echipaj de prim ajutor SMURD, însă din fericire, nu a fost nevoie de intervenţie.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite