Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre AFC Dunărea - FC Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Partida are loc la stadion FOTO IJJ Călăraşi
Partida are loc la stadion FOTO IJJ Călăraşi

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura miercuri, 27 noiembrie, măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre A.F.C. Dunărea Călăraşi şi F.C. Rapid Bucureşti. Meciul se va disputa începând cu ora 14.00, pe stadionul “Ion Comşa” din municipiul Călăraşi.

Pentru ca toţi cei care vor participa la această partidă să fie în siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în imediata apropiere a stadionului, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente ce ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În această misiune, jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Călăraşi, I.S.U. Călăraşi şi Poliţia Locală Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite