IPJ Călăraşi scoate la concurs 6 posturi. Unde se fac înscrierile şi până când

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia face încadrări FOTO Adevărul
Poliţia face încadrări FOTO Adevărul

Şase posturi sunt scoase la concurs la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, prin încadrare directă din sursă externă.  Înscrierile se fac online, la unitatea de poliţie care a scos posturile la concurs până pe 28 decembrie 2020.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, în cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, 3 posturi de agenţi, 2 posturi cu specializarea de medic veterinar şi o funcţie de ofiţer de poliţie.

Înscrierile se fac online, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeaşi dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel naţional, candidaţii vor putea susţine proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Totodată, la data de 23 ianuarie 2021, se va organiza concurs pentru ocuparea a 17 funcţii de ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor, a agenţilor de poliţie.

Informaţiile le regăsiţi pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, respectiv la secţiunea "Carieră- Posturi scoase la concurs".

De asemenea, informaţii despre toate încadrările de personal la nivel naţional, prin încadrare din sursă externă sau trecere în corpul ofiţerilor, puteţi accesa la adresa: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Vă mai recomandăm şi:

Satul din inima munţilor, cu şosea nouă şi iluminat modern, unde oamenii înfruntă haitele de lupi VIDEO

Contorsionistul. Cine e Ionel Dancă, nume vehiculat pentru şefia Finanţelor: fost consilier de ministru PSD şi al lui Cioloş, actual şef al Cancelariei premierului

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite