IGPR: 232 de persoane dispărute, descoperite de poliţişti în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a capturat sute de dispăruţi FOTO Adevărul
Poliţia a capturat sute de dispăruţi FOTO Adevărul

În această săptămâna, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia în 232 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.

Astfel, în perioada 13 - 19 aprilie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 138 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 87 de minori. 

De asemenea, au fost depistate 94 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 66 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 13 persoane erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, 3 persoane aveau sentinţe de internare în unitaţi medicale de specialitate, o persoană era urmărită prin Biroul Naţional Interpol, iar o altă persoană evadase dintr-un punct de lucru al unui penitenciar. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite