GALERIE FOTO Familia a renunţat la paznicii de la mormântul milionarului George Naghi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână de la decesul patronului de la Aldis, la cimitirul Sfântul Gheorghe nu a rămas decât mormântul şi fotografia sa înconjurate de coroanele de flori. Agenţii de pază, angajaţi de familia milionarului George Naghi, nu mai supraveghează zona.

Ieri s-a împlinit o săptămână de când milionarul George Naghi, cel mai bogat om din Călăraşi, a murit în accidentul nautic de pe braţul Borcea. La Cimitirul Sfântul Gheorghe, acolo unde este înmormântat, nu a rămas decât fotografia milionarului pe mormânt. O mare de flori acoperă cavoul patronului de la Aldis. Agenţii de pază au dispărut din peisaj. De teamă ca mormântul să nu fie profanat, familia apelase la măsuri de siguranţă. Copiii milionarului angajaseră o firmă de pază care să stea în permanenţă lângă cavou, mai ales că George Naghi fusese îngropat cu ceasul Rolex, în valoare de 10.000 de euro, şi cu inelul cu diamante. Soţia milionarului, Alina, rănită în acelaşi accident în care George Naghi şi-a pierdut viaţa, urmează să fie externată de la clinica din Viena.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de mâine a cotidianului „Adevărul“

   

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

image

CITIŢI :

GALERII FOTO Mii de călărăşeni s-au călcat în picioare la funeraliile milionarului George Naghi

Aici este internată soţia milionarului George Naghi

Misterul testamentului milionarului George Naghi

UPDATE Milionarul Călărașiului a fost condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântare de un fast fără precedent! FOTOGALERIE

Milionarul George Naghi, ucis de viteză

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite