Funcţionar public de la APIA Lehliu-Gară, declarat incompatibil după ce şi-a ajutat tatăl cu cereri unice de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consilier de la APIA-Centrul Judeţean Călăraşi a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate(ANI), după ce s-a stabilit că acesta a intervenit în procesul de soluţionare a cererilor unice de plată pe suprafaţă depuse de tatăl său.


ANI  a constatat starea de incompatibilitate şi existenţa conflictului de interese de natură administrativă în cazul unui consilier în cadrul A.P.I.A. – Centrul Judeţean Călăraşi – Centrul Local Lehliu Gară. Este vorba despre Sabina Elena Cîmpulungeanu. Conform ANI, femeia, în calitate de funcţionar public la Centrul Local Lehliu Gară, Centrul Judeţean Călăraşi al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a intervenit în procesul de soluţionare a cererilor unice de plată pe suprafaţă depuse de tatăl său.

“Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 79, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare”, a anunţat ANI.
 

Vă recomandăm şi:

Funcţionar public de la APIA Lehliu-Gară, declarat incompatibil după ce şi-a ajutat soţia cu cereri unice de plată

Odiseea subvenţilor APIA varianta bistriţeană: Cum ar fi falsificat o mână de oameni semnătura a 60 de crescători de animale

Un fost primar, un funcţionar de la APIA Mehedinţi şi alte patru persoane, trimise în judecată pentru fraudă cu fonduri europene

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite