Frică de Dumnezeu. Fostul primar Nicolae Dragu(PDS) şi-a dus colegii din viitorul Consiliu Local la biserică

0
0
Nicolae Dragu(dreapta) şi colegii săi din PDS şi PSD, la Crucea de leac, alături de stareţul mănăstirii FOTO Facebook/Nicolae Dragu
Nicolae Dragu(dreapta) şi colegii săi din PDS şi PSD, la Crucea de leac, alături de stareţul mănăstirii FOTO Facebook/Nicolae Dragu

Om cu frica lui Dumnezeu, cunoscut în Călăraşi ca un mare susţinător al bisericii, Nicolae Dragu, fost primar al oraşului timp de 3 mandate, şi-a dus colegii la mănăstire. Ca să fie sigur de bunele lor intenţii în viaţa politică, Dragu i-a convocat pe viitorii consilieri locali din PSD şi din Partidul Dreptăţii Sociale(PDS) la mănăstirea Crucea de Leac din Coslogeni.

Nicolae Dragu(PDS) a pierdut alegerile locale 2016 pentru funcţia de primar, însă formaţiunea politică din care face parte a obţinut 3 mandate de consilier local. Social democraţii au 8 mandate, iar PNL 10. Aşadar, majoritatea este decisă de PDS şi PSD. Ca să fie sigur că oamenii din echipa sa nu vor trăda interesele oamenilor, fostul primar i-a dus la biserică să jure că vor face totul pentru binele comunităţii.

Iniţiativa sa a prins la politicieni, astfel că toţi au mers la biserică. De altfel, Nicolae Dragu este nelipsit de la Crucea de leac, acesta venind împreună cu familia ori de câte ori are ocazia. În 2011, pe vremea când era primar, în plină criză economică, Dragu a alocat 976.000 din bugetul local pentru renovarea a 12 biserici din oraş.

Negocieri pentru CL

Dacă la Consiliul Judeţean, rezultatele alegerilor locale 2016 nu dau nicio bătaie de cap, liberalii având majoritatea, în Consiliul Local, situaţia este pe muchie de cuţit. PNL a câştigat doar 10 mandate, în timp ce PSD are 8 consilieri, iar Partidul dreptăţii Sociale(PDS) are 3 mandate.

Aşadar, balanţa va fi înclinată de fostul primar al Călăraşiul timp de 12 ani, Nicolae Dragu, din partea PDS. Deşi recunoaşte că au început negocierile la nivel local, Dragu spune că va accepta varianta astfel încât “alegătorii mei să nu mai fie umiliţi”. Surse din mediul politic local susţin că Nicolae Dragu negociază pentru a obşine un post de viceprimar al oraşului.

Vă recomandăm şi:

Cine face jocurile în Consiliul Local. PSD şi PDS au anunţat că nu negociază cu PNL

Cine conduce primăriile din judeţul Călăraşi. Lista câştigătorilor de la alegerile locale 2016

Rezultate alegeri locale 2016. PNL câştigă Primăria Municipiului Călăraşi cu 39,3%

Alegeri locale 2016 Călăraşi. Alegători prinşi fotografiind buletinele de vot pe care le ştampilaseră

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în Călăraşi: 36,8% dintre alegători s-au prezentat la urne până la ora 16.00

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite