FOTO Lotul sportiv de pompieri, locul II la faza finală a concursului pentru situaţii de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demostraţie în timpul competiţiei Foto:ISU Călăraşi
Demostraţie în timpul competiţiei Foto:ISU Călăraşi

Lotul sportiv al I.S.U. Călăraşi a participt la faza naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor pentru situaţii de urgenţă de la Bacău şi s-a întors acasă cu medalia locului II. În competiţie au intrat cele mai bune 12 loturi sportive ale Inspectoratelor din România.


Este vorba despre judeţele: Mureş, Bihor, Timiş, Mehedinţi, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Sibiu, Călăraşi şi lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti.  În urma desfăşurării celor 4 probe ale Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, clasamentul general pe echipe a fost următorul: locul I – I.S.U. Bacău, locul II – I.S.U. Călăraşi, locul III - I.S.U. Iaşi şi locul IV – I.S.U. Suceava.
 La festivitatea de premiere, care a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, pe platoul din faţa Primăriei Oneşti, celor mai merituoşi sportivi le-au fost acordate de către organizatorii competiţiei diplome, medalii, cupe şi premii.
 

Vă recomandăm şi:

VIDEO Sânge de la pompierii buzoieni, pentru salvarea de vieţi

Pompierii bihoreni, campioni naţionali la acordarea primului ajutor calificat

Competiţie. Lotul sportiv de pompieri, la faza naţională a concursului pentru situaţii de urgenţă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite