FOTO Foc pus intenţionat. Un depozit de material lemnos, incendiat la Jegălia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un depozit de material lemnos s-a făcut scrum la Jegălia, după cea fost incendiat intenţionat de o persoană încă neidentificată. Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea au fost alertaţi, duminică la prânz, să intervină pe raza localităţii Iezeru pentru stingerea flăcărilor.

La sosirea echipajelor de stingere, flăcările cuprinseseră deja depozitul societăţii comerciale unde se fabricau produse stratificate din lemn. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei persoane neidentificate, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a arde deşeurile din lemn din depozit.

Intervenţie de peste două ore

Două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea s-au deplasat la această intervenţie cu două autospecială de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 2  ore şi 15 de minute. În urma incendiului au ars aproximativ 60 de metri cubi deşeuri material lemnos, valoarea pagubelor fiind estimată la valoarea de circa 2.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate de către pompierii militari la suma de aproximativ 100.000 de lei. Pentru lichidarea incendiului au fost mobilizaţi pompierii din tura de serviciu şi alţi 10 subofiţeri, aflaţi în timpul liber.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite