Fostul şef al PSD Călăraşi, dispariţie fulgerătoare. Dan Cristodor a fost răpus de o boală grea la doar 42 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Cristodor a fost şeful PSD Călăraşi FOTO Facebook/Dan Cristodor
Dan Cristodor a fost şeful PSD Călăraşi FOTO Facebook/Dan Cristodor

O boală necrutăţoare l-a răpus în doar câteva luni pe Dan Cristodor, fostul şef al Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi. După o suferinţă cumplită, Dan Cristodor, în vârstă de doar 42 de ani, a piedut lupta cu viaţa.

În luna mai, starea de sănătate a şefului PSD Călăraşi s-a agravat brusc, motiv pentru care s-a internat la Insititul Clinic Fundeni pentru investigaţii. Zvonurile conform cărora ar suferi de cancer au fost infimate chiar de el, însă în ciuda aparenţelor se pare că diagnosticul a fost unul real. După o intervenţie chirurgicală în luna mai, Dan Cristodor s-a retras discret din viaţa publică pentru a urma tratamente costisitoare şi dureroare. Astăzi, 12 octombrie, PSD Călăraşi a anunţat cu regret dispariţia fulgerătoare a lui Dan Cristodor: “O zi tristă pentru organizaţia PSD Călăraşi, dar şi pentru cei care l-au cunoscut şi respectat, prieteni şi cunoştinţe pe fostul preşedinte al PSD, Dan Eugen Cristodor!

În urmă cu puţin timp, în plină tinereţe, Cristodor a pierdut lupta cu viaţa, o boală nemiloasă l-a trimis înainte devreme la cele sfinte. Cu sincere regrete şi tristeţe pentru un OM cu suflet bun! Să-i poarte Dumnezeu sufletul în lumină!”.

De profesie medic stomatolog

Dan Cristodor, de profesie medic stomatolog a fost ales pe 17 martie 2013, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi, în locul lui Ştefan Ion. Cristodor a fost ales consilier local în 2012. Din 2001 are cabinet particular de stomatologie, iar în spital a activat timp de 3 ani, în perioada 1998-2001. Este absolvent al Facultăţii de Stomatologie Apollonia Iaşi şi are un masterat în protetică dentară.

Vă recomandăm şi:

Dan Cristodor, şeful Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi: „Nu sunt motive pentru schimbarea lui Victor Ponta”

Dan Cristodor, liderul PSD Călăraşi: " Ne aşteptam la această reacţie. Domnul Vanghelie a fost tot timpul un prăpăstios, un războinic"

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite