Deşeuri care fac obiectul unei anchete penale, descoperite într-un service auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarii  Gărzii de Mediu au descins la Frumuşani FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi
Comisarii  Gărzii de Mediu au descins la Frumuşani FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi

Deşeuri textile identificate săptămâna trecută, în timpul unei percheziţii a Gărzii de Coastă, în Frumuşani, au fost descoperite, joi, 3 februarie, la un service auto din aceeaşi localitate, în timpul unui control defăşurat de Garda de Mediu şi de Jandarmeria Călăraşi.

„Aceste deşeuri fac obiectul unei anchete în desfăşurare şi trebuie să fie returnate în ţara de provenienţă, nicidecum să circule între agenţii economici. Balotul este încărcat într-o maşină despre care ne-au declarat că a fost adusă la service, iar despre deşeurile textile aflate în stare avansată de degradare cei de la service spun că le-ar folosi pe post de lavete de şters pe mâini, pentru lucrătorii din unitate.

Evident, nici cei din curtea cărora a plecat balotul nu au idee cum au ajuns deşeurile la service, de aceea, de faţă cu noi le-au luat şi le-au dus înapoi în depozit. Toţi vor răspunde conform legii”, a declarat Marian Borondel, comisar şef al Gărzii de Mediu Călăraşi.

Controlul echipelor mixte de comisari şi jandarmi este în desfăşurare, în judeţul Călăraşi, proprietarii locaţiilor verificate încercând să justifice maşinile dezmembrate aflate în custodia lor şi să facă dovada deţinerii autorizaţiilor pentru desfăşurarea activităţilor de colectare a materialelor feroase şi dezmembrare auto.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Locul misterios din ţinutul dacilor unde stejarii au fost lăsaţi să crească neatinşi timp de sute de ani VIDEO

 

EUobserver: În timp ce atenţia este fixată pe Ucraina, Rusia ocupă Belarusul

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite