Concert caritabil pentru copiii cu afecţiuni neurologice grave, abandonaţi de familie

0
0
Concert caritabil pentru sprijinirea copiilor cu probleme neurologice FOTO Facebook/Fundaţia Copii în Dificultate
Concert caritabil pentru sprijinirea copiilor cu probleme neurologice FOTO Facebook/Fundaţia Copii în Dificultate

În perioada 10 - 25 decembrie 2020, Fundaţia Copii în Dificultate în parteneriat cu Band Music School desfăşoară campania Colind de Crăciun în scopul strângerii de fonduri necesare achiziţionării de paturi adaptate nevoilor celor 20 de copii cu afecţiuni neurologice grave abandonaţi în spitale de familie.

Micuţii sunt îngrijiţi acum în cadrul Centrului specializat din Bucureşti al fundaţiei CID. astfel, în următoarea perioadă, copii talentaţi ai şcolii de muzică vor interpreta la pian şi vocal colinde de Crăciun pe care le vor dona în cadrul unui Concert caritabil online ce va putea fi urmărit pe https://www.facebook.com/FundatiaCIDRomania şi https://www.facebook.com/BandMusicSchool .

Pentru că doar dăruind vom dobândi, copiii ne invită să ne bucurăm împreună de căldura colindelor de Crăciun şi să le răsplătim prestaţiile muzicale printr-o donaţie care să facă posibilă achiziţionarea celor 20 de paturi pe care le vor folosi cu bucurie copiii asistaţi de Fundaţia CID.

"Concertul caritabil este organizat în sprijinul copiilor cu afecţiuni neurologice grave, care au fost abandonati de părinţi şi care sunt îngrijiţi în cadrul Centrului Sfânta Margareta din Bucureşti.

Copiii şcolii Band Music School îşi donează colindul de Crăciun prin intermediul platformei galantom pentru a strânge banii necesari achiziţionării de pătuţuri", a explicat Lorena Toporoc, psiholog în cadrul Fundaţiei Copii în Dificultate.

 Vă mai recomandăm şi:

Orfanii infectaţi cu HIV şi povestea medicilor care i-au îngrijit ca pe propriii copii

Elevul de la ţară care a făcut un site pentru un magazin online. „De ce să nu fac un bănuţ al meu?

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite