Pompierul care aleargă pentru copiii aflaţi în dificultate. Maraton de 44 de kilometri peste munţii României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarul din Călăraşi care participă la maratoane pentru copiii aflaţi în dificultate a mai bifat o reuşită la sfârşitul săptămânii trecute. Laurentiu Ghioca, angajat al ISU Călăraşi s-a înscris la eveniment şi a decis să dedice cursa copiilor Fundaţiei Copii în Dificultate. Alături de el a fost şi Marian-Adrian Presuceanu, iar susţinătorul celor doi a fost Ford Proleasing Motors Hyundai Proleasing Motors.

Deşi vremea a fost capricioasă, cu ploaie şi furtună, Sebi şi Adrian au parcurs cei 44 de km peste munţii României, într-un maraton montan care este considerat unul dintre cele mai dificile organizate în ţara noastră.

Evenimentul s-a desfăşurat pe 3 trasee: Cross – Traseu Gainatu Mare, Semimaraton – Traseu Păpuşa – Plaiul lui Patru Semimaraton, Maraton Potcoava Iezer Păpuşa. Diferentele de nivel au fost între 880m, 1600m si 3000m altitudine.

Competiţia a fost la a cincea ediţie, având ca scop cunoaşterea şi promovarea zonei montane Iezer-Păpuşa precum şi testarea propriilor performanţe ale sportivilor amatori şi profesionişti de alergare montană.

Locul de desfăşurare şi start competiţional a fost Cabana Voina – situată la poalele munţilor Iezer Păpuşa, în localitatea Lereşti din judetul Argeş.

 În iulie 2020, Sebastian Ghioca a parcurs 435 de km în mai puţin de 24 de ore, cu ajutorul bicicletei, pe traseul Transalpina – Drumul Regelui şi Transfăgăraşan. CScopul a fost acelaşi, încercarea de a strânge fondurile necesare astfel încât copiii de la “Fundaţia Copii în Dificultate” să rămână în centrul fundaţiei.

Vă mai recomandăm şi:

Firea cere repetarea alegerilor, după apariţia unor imagini în care mai multe persoane umblă la sacii cu voturi. Reacţia Jandarmeriei VIDEO

Cum deosebim măslinele vopsite artificial de cele naturale. Care este, de fapt, culoarea lor

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite