Cinci suspecţi de furtul a 1.200 litri de motorină, reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi FOTO Shutterstock
Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi FOTO Shutterstock

Poliţiştii călărăşeni au reţinut cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.Suspecţii au sustrat 1.200 de litri de motorină din comuna Ciocăneşti.

La data de  18 martie, poliţiştii Secţiei 6 Grădiştea, cu sprijinul Biroului de Investigaţii Criminale, a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi a jandarmilor, au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Cuza Vodă şi Grădiştea.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 10 - 15 martie,  la diferite intervale de timp, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în incinta unei societăţii comerciale din comuna Ciocăneşti, iar dintr-un bazin metalic au sustras aproximativ 1.200 litri motorină, provocând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes operativ în prezenta cauză. Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă mai recomandăm şi:

Un cerşetor român, eroul Franţei pentru a doua oară. „E formidabil, să fim mândri că avem astfel de oameni printre noi”

Doi bărbaţi lăsaţi să moară, găsiţi după şase ore de la accident. Martorul, reţinut de Poliţie FOTO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite