Cinci hectare de mirişte de grâu, incendiate în apropiere de A2. Fumul nu a pus traficul în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins incnediul FOTO Adevărul
Pompierii au stins incnediul FOTO Adevărul

Cinci hectare de mirişte de grâu au fost incendiate intenţionat în apropiere de Autostrada Soarelui, terenul agricol fiind mistuit de flăcări până la intervenţia pompierilor. Miercuri dimineaţă, 4 august, un fum înecăcios a cuprins localitatea Drajna. Din fericire, traficul pe drumul spre mare nu a fost pus în pericol.


O mirişte de grâu care a fost incendiată intenţionat în apropiere de Autostrada Soarelui a fost mistuită de flăcări până la intervenţia pompierilor. Miercuri dimineaţă, 4 august, un fum înecăcios a cuprins localitatea Drajna. Din fericire, traficul pe drumul spre mare nu a fost pus în pericol.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Draglina au acţionat prompt pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 55 de minute, lichidând arderea în limitele găsite. Traficul pe Autostrada Soarelui nu a avut de suferit din cauza degajării de fum.

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată care a dat foc la miriştea de grâu. Cele 5 hectare s-au aprins imediat şi, din cauza vântului exista riscul ca fumul degajat să ajungă pe autostradă şi să scadă considerabil vizibilitatea participanţilor la trafic.
 

Vă recomandăm şi:

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite