Cei mai buni elevi la Evaluarea Naţională. Miruna Chirea a reuşit performanţa să obţină 10 pe linie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miruna Chirea(dreapta), o elevă de nota 10
Miruna Chirea(dreapta), o elevă de nota 10

Cu un palmares impresionant de diplome şi medalii, Miruna Chirea este una dintre elevele notate cu 10 la examenul de evaluare naţională. Doar cinci elevi din judeţul Călăraşi au reuşit în acest an performanţa de a obţine nota maximă.

Rezultatul a venit firesc, fiind o încununare a eforturilor depune în anii de şcoală. Adolescenta a participat la toate competiţiile organizate în şcoală, la nivel judeţean şi s-a calificat şi la olimpiadele naţionale.  La matematică are numeroase diplome obţinute la concursul Dan Barbilian , Euclid,  Lumina Math  şi la Cangurul Matematic. De asemenea, nu a ratat nicio o competiţie la limba română şi engleză, materii de care se declară îndrăgostită.

În anii petrecuţi la Şcoala nr. 10 „Mihai Viteazul” a luat în serios pregătirea şi a aprofundat cunoştinţele la limbi străine printr-o pregătire suplimentară. Adolescenta a luat cursuri de două ori pe săptămână la limba engleză, iar la limbile franceză şi germană o dată pe săptămână. „Iubesc limbile străine şi consider că acest lucru mă va ajuta foarte mult în viaţă“, consideră Miruna Chirea.

Pentru rezultatele excepţionale obţine la concursurile şcolare, tânăra a fost premiată cu două excursii la Poiana Pinului, dar şi cu o excursie în Croaţia şi una în Italia. „M-am simţit foarte bine, a fost o experianţă extraordinară, mai ales că am făcut turul Croaţiei”,  a povestit eleva.
Miruna vrea să studieze la liceu la specialitatea matematică-informatică, intensiv engleză şi îşi doreşte să devină arhitect sau informatician.
Deşi are rezultate extraordinare la învăţătură, acest lucru nu o împiedică să îşi petreacă timpul liber practicând aerobic sau plimbându-se cu prietenele. Tânăra recunoaşte cu succesul său la învăţătură se bazează pe temele făcute complet şi la timp, dar şi la atenţia pe care o acordă orelor de curs.
 

Citeşte şi: Topul celor mai bune licee din judeţul Călăraşi

Citeşte şi: ADMITERE LICEU 2013 Poveştile celor mai buni profesori din judeţul Călăraşi.  Corina Ionescu, un dascăl de nota 10

Cieşte şi: ADMITERE LICEU 2013 Cei mai buni elevi ai judeţului : Karina Enuică, emblema liceului "Mihai Eminescu" şi Silvian Baltac, geniul din Olteniţa la chimie

Citeşte şi: UPDATE REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 CĂLĂRAŞI A fost publicată ierarhia pentru admiterea la liceu. 5 elevi au obţinut nota 10

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite