Camioane de 700 de tone blochează traficul în Muntenia. Mastodonții pleacă din Ilfov în 21 septembrie

0
Publicat:

Circulația rutieră va fi blocată total timp de cinci zile pe mai multe artere rutiere din cauza a două transporturi uriașe. Mastodonții, care cântăresc 700 de tone, vor pleca din Ilfov și au ca destinație Prahova, trecând prin Călărași și Ialomița, unde vor da traficul peste cap.

Transporturi uriașe vor da traficul peste cap FOTO Adevărul
Transporturi uriașe vor da traficul peste cap FOTO Adevărul

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în perioada 21 – 25 septembrie se vor efectua două transporturi agabaritice în Muntenia, pe ruta Ilfov - Prahova. Acest lucru va presupune blocarea totală a circulației rutiere, pe anumite sectoare de drum, în anumite intervale orare, avertizează polițiștii.

Pe ce trasee se deplasează transporturile agabaritice

Astfel, miercuri, 21 septembrie, începând cu ora 19.30, un convoi de două camioane va pleca de la IMGB Berceni (județul Ilfov) către Brazi (județul Prahova) având următoarele dimensiuni: lățimea de 7,05 m, lungimea de 46,7 m, înălțimea de 8,2 m și masa de 336 tone, respectiv 364 tone.

Acesta se va deplasa pe traseul IMGB- DNCB- pasaj DN4 Oltenița- A2- (pe contrasens) – DNCB- DN2- Coșereni – Urziceni- DN1D - DN1B – Ploiești – DN1A – (Centura Ploiești)  - DN1- Petrobrazi.

Sâmbătă, pe 24 septembrie, începând cu ora 22.00, un alt convoi de două camioane va pleca de la Brazi (județul Prahova) către IMGB Berceni (județul Ilfov) având următoarele dimensiuni: lățimea de 6,5 m si masa de 116 tone, respectiv de 143,5 tone.

De unde se pot obține mai multe informații

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri.

Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite