Călăraşi: La plimbare pe DN 3 B într-o maşină radiată din circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane suspecte fac obiectul unor verificări ale poliţiştilor, după ce au fost depistate într-un autoturism fără acte de provenienţă.

Se pare că bărbaţii se pregăteau pentru o spargere pentru că în portbagajul maşinii au fost descoperite o cagulă, o pereche de mănuşi, o daltă şi o rangă metalică tip levier. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, cei 5 au fost descoperiţi, la sfârşitul săptămânii trecute, în trafic, pe raza Comunei Perişoru, pe DN 3B. Poliţiştii au stabilit că maşina, un Ford Focus, cu numere de Spania, condusă de Ionuţ T., 28 de ani, din comuna Dragalina, figurează radiată din circulaţie din data de 16.02.2009. 

Dosare penale

„În cauză a fost întocmit dosar penal pe numele lui Ionuţ T. pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals. Florin R., deţinătorul autoturismului, este cercetat pentru punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals“, a precizat subinspector Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Obiecte suspecte

În autoturism, oamenii legii spun că se aflau încă 4 tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 39 de ani, toţi din comuna Dragalina. Surpriza a venit însă din portbagajul autovehiculului, unde, în urma controlului, au ieşit la iveală mai multe obiecte care ar fi putut fi folosite la o spargere. Levier, mănuşi şi o cagulă, toate au fost confiscate de oamenii legii.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite