ALEGERI LOCALE 2012 APC a reclamat fraude la alegerile din 10 iunie pentru Primăria Călăraşi şi şefia Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Dragu(UNPR), fost candidat la funcţia de primar al Călăraşiului, şi Stelian Fuia, deputat PDL, care a aspirat la şefia Consiliului Judeţean, au contestat alegerile din 10 iunie 2012, invocând procedura greşită de numărare a voturilor. Potrivit unui comunicat de presă al Alianţei Popular Creştine, cei doi reclamă că numărul de 1.449 de voturi nule este exagerat de mare, iar 855 de persoane înscrise pe listele suplime

“Solicit în mod respectuos  renumărarea voturilor nule întrucât apreciez că numărul de 1.449 consemnat în procesul-verbal este exagerat de mare. În opinia noastră cele 855 de persoane consemnate în listele suplimentare sunt persoane care au votat de două ori”, se precizează în comunicat. Cei doi mai invocă şi faptul că dosarele de la birourile electorale ale secţiilor de votare  cu rezultatele numărătorii buletinelor nu au fost transportate sub pază militară, aşa cum prevede legea.

Reclamaţie nefondată

Biroul Electoral Judeţean Călăraşi a analizat solicitarea foştilor candidaţi APC şi a stabilit că reclamaţia este nefondată. Nicolae Dragu, aflat încă în funcţia de primar al Călăraşiului până la validarea rezultatelor alegerilor din 10 iunie a fost învins de Daniel Ştefan Drăgulin în cursa electorală, în timp ce Stelian Fuia a pierdut în faţa lui Răducu George Filipescu, şefia Consiliului Judeţean.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. USL câştigă şi în Bărăgan. Daniel Ştefan Drăgulin este noul primar al Călăraşiului

ALEGERI LOCALE 2012 Noul edil al Călăraşiului: "Mulţumesc şi celor care nu m-au votat pentru că acest lucru mă motivează"

ALEGERI LOCALE 2012. Rezultate parţiale ora 19.00. Răducu George Filipescu are peste 50 de procente

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite