Agenţia Loto din România unde se câştigă bani cu sacul. Bogăţie pentru jucători pe strada Belşugului din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai norocoasă agenţie loto din Călăraşi se găseşte pe strada Belşugului. Nume predestinat pentru câştiguri fabuloase. În cea mai aglomerată zonă a oraşului, lângă piaţa Big, spre bazar. Aici, duminică, 28 iunie, un călărăşean a dat lovitura: a câştigat la Joker aproximativ 2 milioane de euro. De această dată, bunăstarea necunoscutului a venit chiar de pe strada Belşugului.

40-089 este numărul agenţiei loto, prima de altfel înfiinţată în Călăraşi, în urmă cu mai bine de 10 ani, în regim de mandat. Cei care visează la o viaţă mai bună, la avere căzută din cer vin zilnic şi cumpără bilete. Valentina Neagu, angajata unităţii, îi ştie pe de rost.

„Vin oameni din toate categoriile sociale, şi cu bani mai puţini, dar şi persoane bine situate material. Până la urmă, nu contează cine eşti, atunci când te loveşte norocul”, povesteşte femeia.

Şi aici oamenii au avut noroc destul. La agenţia 40-089 s-a câştigat pe bandă în decursul anilor: autoturisme, la Joker, categoria a-II-a,  200.000 de lei, la 6/49, categoria –II-a, la loz în plic, dar şi premii mai puţin consistente.

„Avem mână bună!”

La sfârşitul lunii iunie însă o adevărată avere a plecat din mâinile Valentinei.

„Ce pot să spun decât că mă bucur pentru câştigător. Nu-i dau decât un sfat: să cheltuie cu măsură şi să-şi facă viaţa frumoasă. Cine n-ar visa la atâţia bani? Sunt fericită că i-am purtat noroc şi-i aşteptăm la noi pe toţi iubitorii jocurilor de noroc. Avem mână bună, sperăm să mai dăm premii atât de valoroase”, spune femeia.

Nu crede că actualul miliardar a avut o schemă deosebită pentru jocul Joker. „E posibil să aibă numerele vreo semnificaţie anume, dar e la fel de posibil ca biletul să fi fost cumpărat din agenţie şi completat chiar de mine cu numerele norocoase. Avem report şi la 6/49, premiul Platinium, aşteptăm doritorii”, spune femeia.

image

Vocea poporului

Aflată la parterul unui bloc de pe strada Belşugului, la doi paşi de bazar şi de autogară, prin agenţia 40-089 trece multă lume.

image

La terasa de alături, doi bărbaţi savurează cafeaua de dimineaţă şi-şi dau cu părerea. „ Nu cred că e călărăşean, poate era cineva aflat întâmplător la noi în oraş şi în drum spre autocar a pus în bilet la loto”, e de părerea unul dintre ei. Celălalt îl contrazice: „ Nu, frate, asta sigur e de-al nostru. Mai rar aşa noroc. Şi eu joc, dar ce, am câştigat vreodată ceva? Doar mărunţiş”, spune tânărul şi trage cu sete din ţigară celălalt.

image

Oamenii fac presupuneri şi spun că ar fi drăguţ să se afle mare câştigător. „S-avem şi noi habar cine e. Poate investeşte în ceva aici în oraş, creează locuri de muncă, dă o pâine şi la un amărât... Eu dacă m-aş trezi cu atâţia bani pe cap, n-aş mai munci o zi. Pun tot la bancă şi trăiesc din dobândă. Destul m-am chinuit o viaţă ca sudor”, intră în vorbă şi un pensionar care se întorcea de la cumpărături.

image

10,8 lei pentru o avere

Un călărăşean este mai bogat cu 8, 4 milioane de lei, după ce norocul i-a surâs la Loto. Bărbatul, împătimit al jocurilor de noroc, s-a îmbogăţit peste noapte. Preţul plătit pentru o asemenea avere a fost de doar 10,8 lei.

image

Nerăbdător să intre în posesia banilor, fericitul câştigător a mers luni, 29 iunie, la sediul Loteriei Române, pentru a-şi ridica premiul obţinut la tragerea Joker de duminică, 28 iunie. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 40-089 din Călăraşi, de pe strada Belşugului, în apropiere de piaţa Big, una dintre cele mai aglomerate zone ale oraşului. Pe bilet au fost completate 3 variante simple şi un număr la Noroc Plus. Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obţinut şi două câştiguri de categoria a II-a, suma totală obţinut fiind de 8.420.070,68 lei.

Bărbatul care doreşte să rămână anomin a declarat, atunci când şi-a ridicat premiul, că a aflat de la televizor că este marele câştigător. Despre bani spune că doreşte să-i investească, dar că se gândeşte să ajute şi persoane nevoiaşe.

Iată care sunt numerele pe care a pariat călărăşeanul: 28   22   12   17   33   +  10. Premiul la Joker nu mai fusese câştigat din 16 octombrie 2014.  Atunci, o femeie din Timişoara a câştigat peste 16,8 milioane de lei, acesta fiind cel mai mare premiu din istoria Joker.
 
Cristian Constantin, milionarul falit

Norocul nu  a poposit pentru prima dată pe malul Borcei. În 6 ani, Cristian Constantin(33 de ani), un fost poliţist comunitar din Călăraşi, a reuşit să toace o avere. 10,5 milioane de euro a câştigat  tânărul în decembrie 2007 la Loto 6/49. Acum a  rămas doar cu amintirea teancurilor de bani. A făcut investiţii neinspirate: a cumpărat maşini de lux, echipa de fotbal Dunărea sau a intrat în afaceri care au dat faliment.  Tatăl său, Ştefan Constantin (67 de ani) n-a risipit norocul, ci a investit în renovarea şi chiar construirea unei biserici.
 

Vă recomandăm şi:

Blestemul milioanelor de euro de la Loto. Cum a ajuns sărac şi infractor un ieşean care a câştigat 3,8 milioane de euro

Loto 6/49, Loto 5/40 şi Joker. Numerele extrase joi, 2 iulie

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite