ADMITERE LICEU 2014 CĂLĂRAŞI. O singură elevă cu media 10 în tot judeţul la Evaluarea Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 4-8 iulie, absolvenţii clasei a VIII-a vor completa opţiunile în fişele de înscriere. Elevii vor fi repartizaţi computerizat pe 15 iulie.

Pe 16 iulie listele cu absolvenţii repartizaţi vor fi afişate la şcolile unde elevii au învăţat şi la liceele unde au fost repartizaţi. Între 17 şi 25 iulie, candidaţii îşi vor depune dosarele de înscriere la liceele unde au fost admişi, conform repartizării computerizate.

A fost afişată ierarhia elevilor în urma examenului de Evaluare Naţională 2014. Un singur elev din judeţul Călăraşi a obţinut media maximă la admiterea la liceu. Este vorba despre Roxana Florentina Radu de la Şcoala Gimnazială "Nicolae Titulescu". Ea a obţinut media 10 la examen. Ierarhia candidaţilor este publicată pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, procentul de promovabilitate înregistrat în judeţul Călăraşi la Evaluarea Naţională 2014 este de 61,33% după rezolvarea contestaţiilor. În judeţul Călăraşi, 2.395 de elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la rezultatele la examenul de Evaluarea Naţională 2014 arată că 60,91% din candidaţi au promovat examenul, înainte de depunerea celor aproximativ 200 de contestaţii.

Fişele de înscriere

Potrivit calendarului de admitere la liceu, în perioada 4-8 iulie, absolvenţii clasei a VIII-a vor completa opţiunile în fişele de înscriere. Elevii vor fi repartizaţi computerizat pe 15 iulie, iar pe 16 iulie listele cu absolvenţii repartizaţi vor fi afişate la şcolile unde elevii au învăţat şi la liceele unde au fost repartizaţi.

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2014 au fost făcute publice după rezolvarea contestaţiilor. După afişarea rezultatelor la Capacitate de vineri, elevii vor completa fişele de opţiuni pentru înscrierea a liceu.

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2014 sunt disponibile şi online, pe site-ul Ministerului Educaţiei, admitere.edu.ro, dar şi pe cele ale inspectoratelor şcolare din ţară, în 4 iulie.

Vă recomandăm şi:

ADMITERE LICEU 2014 Adevarul.ro îi arată copilului tău la ce liceu poate fi repartizat în funcţie de media de la Evaluarea Naţională

GRAFIC ADMITERE LICEU 2014 Care este cea mai populară specializare

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia video pentru proba de la Matematică

VIDEO EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia pentru proba scrisă la Română

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri