Accident înfiorător pe DN4, soldat cu moartea unei familii. Ce gest a provocat nenorocirea

0
Publicat:

Cele patru persoane decedate fac parte din aceeași familie: părinții și două fetițe, în vârstă de 6 și 11 ani. Se pare că nenorocirea ar fi fost provocată de un șofer grăbit care s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Cele patru victime au murit pe loc.

Tragedia a avut loc pe DN4 în județul Călărași FOTO digi24
Tragedia a avut loc pe DN4 în județul Călărași FOTO digi24

Accidentul a avut loc în apropiere de București, la intrarea în localitatea Frumușani, din  județul Călărași, pe DN4, intersecție cu strada Postăvari. 

În teribilul accident au fost implicate două autoturisme, ambele fiind găsite în afara carosabilului, una fiind răsturnată. Din primele cercetări la fața locului se pare că tragedia a fost provocată de o depășire neregulamentară. Patru persoane, dintre care doi copii și doi adulți au murit în urma impactului. O altă persoană a fost rănită, fiind transportată la spital. 

Ce spune Poliția

Astăzi, 25 august ac, în jurul orei 19.50, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 4, la limita cu județul Călărași, în care au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului, a rezultat decesul a patru persoane aflate în unul dintre autoturisme, respectiv vătămarea unei persoane din celălalt autoturism implicat. Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier,”, transmite IPJ Ilfov într-un comunicat de presă. 

Pe valea Oltului, o alăt nenorocire

La începutul acestei săptămâni, luni, pe 22 august, o altă nenorocire avea să ia viața a doi părinți și copilul lor. Tragedia s-a produs pe DN7 / E81, Valea Oltului, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Cele trei victime se aflau într-un autoturism care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu TIR-ul, la km 240+100 m, al drumului național. Incidentul a dus la blocarea traficului între Vâlcea și Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate, reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu”, a precizat purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Elena Welter.

În urma impactului extrem de violent, toți ocupanții mașinii: un cuplu și copilul acestora, un bebeluș de doar un an și trei luni, din județul Alba, au pierit. Conducătorul auto avea 34 de ani, iar soția acestuia 31 de ani. La sosirea salvatorilor în zonă, toți pasagerii erau decedați. Prezentau leziuni incompatibile cu viața.

Accidentul teribil de la Sinești

Patru persoane au decedat, iar cinci au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe DN 2, în afara localităţii Sineşti, care a avut loc pe 29 iunie . Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în tragedie au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane. Printre victime se află un minor de aproximativ 8 ani, care a suferit o fractură la picior, fiind dus la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti.

De asemenea, două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar alte două la o unitate spitalicească din Capitală, precizează sursa citată. Traficul este blocat pe sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă alternativ, pe o singură bandă, anunţă IPJ Ialomiţa. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că a fost dezactivat Planul roşu de intervenţie.  

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite