VIDEO Vilă de peste o sută de mii de euro, făcută scrum în doar câteva zeci de minute

0
0
buzau

O vilă din comuna buzoiană Părscov s-a făcut scrum, joi, sub privirile neputincioase ale proprietarilor. Aceştia aruncă vina pentru pierderile uriaşe pe Primărie şi Pompieri, pe care îi acuză că au venit nepregătiţi la intervenţie.

Vila fusese construită recent în satul Bădila cu bani strânşi de proprietari în Danemarca, unde au muncit mulţi ani. Cu o zi înainte fuseseră încheiate lucrările la instalaţia electrică a casei.

Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineţii, când membrii familiei dormeau. Flăcările care au distrus complet casa în valoare de peste o sută de mii de euro ar fi pornit de la un scurtcircuit.  

Localnicii acuză pompierii că au venit la intervenţie cu o autocisternă de capacitate redusă, dar aproape goală. Pe de altă parte, spun că dacă Primăria Pârscov nu ar fi oprit apa în reţeaua comunală, ar fi intervenit vecinii până la sosirea pompierilor.  

Incendiul a fost stins după sosirea unei autospeciale de pompieri din municipiul Buzău. Din vila de lux au rămas doar pereţii. O anchetă a ISU Buzău va stabili cauzele exacte ale incendiului.

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite