VIDEO Sirenele ambulanţelor au sunat în semn de protest faţă de guvernanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Zeci de angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Buzău s-au adunat, joi, în curtea instituţiei, pentru a protesta împotriva Guvernului. Salvatorii de vieţi sunt nemulţumiţi de reducerile salariale anunţate pentru anul viitor dar şi de condiţiile de lucru. Protestul a fost unul paşnic şi a durat o oră, între orele 11 şi 12.

Au sunat sirenele, în această dimineaţă, în curtea Serviciului Judetean de Ambulanţă Buzău. Sindicaliştii buzoieni din cadrul Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa România au protestat paşnic, timp de o oră, împotriva Guvernului. 

Principala nemulţumire a sindicaliştilor este măsura Executivului privind reducerea veniturilor lunare a personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă, începând cu 1 ianuarie 2018.

Angajaţii de la Ambulanţa Buzău nu sunt nemulţumiti doar de reducerile salariale anuntate de Guvern de la 1 ianuarie 2018, dar şi de condiţiile de lucru improprii.

Sindicaliştii de la Ambulanţa Buzău au anunţat că protestele vor continua, însă la scară naţională.

În timpul protestului paşnic de astăzi nu a fost afectată capacitatea normală de intervenţie în caz de urgenţă. La protest au participat în jur de 50 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite