VIDEO Mesaj sfâşietor al fiului afaceristului omorât de propria şenilată: „A murit foarte urât, nu a avut nicio şansă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia şi apropiaţii afaceristului din Râmnicu Sărat care a murit strivit de şenilata pe care abia o cumpărase sunt dărâmaţi după pierderea suferită. Alexandru, fiul bărbatului care a murit la numai 40 de ani, îşi împărtăşeşte durerea pe un site de socializare. Într-unul dintre mesaje, băiatul îşi exprimă regretul că nu şi-a putut salva tatăl care a murit sub privirile sale.

„Tata nu a plecat . Mai stă până joi fiindcă trebuie să-i vadă pe toţi cei ce i-au fost alături. Vă aşteaptă pe toţi acasă la el, până joi!! După, va rămâne mereu alături de familie, nu ne va părăsi!”

Acesta este ultimul mesaj pe care Alexandru, fiul afaceristului Ion Tudor, l-a postat pe pagina sa de Facebook, înainte de înmormântarea programată joi, la cimitirul din Râmnicu Sărat. Sute de oameni erau aşteptaţi să le fie alături celor pe care afaceristul i-a lăsat singuri, după stupidul accident, din 2 februarie.

Într-unul dintre mesaje, băiatul îşi exprimă regretul că nu şi-a putut salva tatăl care a murit sub privirile sale.

„Nu am putut face nimic şi regret enorm asta. A a murit tata, ce era cel mai scump pentru mine, a murit foarte urât, nu a avut nici o şansă de la viaţă, totul s-a terminat în 2 minute. Eram în apropiere, am făcut tot posibiliul dar nu am putut să-l aduc înapoi!!! Simt că nu mai pot merge înainte fără el. (…) Tata a fost om bun cu toată lumea şi nu mai poate fi printre noi, m-a învăţat multe, a considerat că eu am învăţat deja şi sunt capabil să merg înainte. Misiunea lui s-a terminat aici, l-a chemat Dumnezeu să ajute şi pe alţii, dar eu, mama mea şi cu el formam un trio unit şi nimeni nu ne putea despărţi. (…) I s-a întâmplat aproape de casă, făcând ceea ce iubea cel mai mult. La fel ca pe noi, familia, a iubit fiarele, utilajele fără de care nu putea trăi. Am o durere mare în inimă şi suflet, ştiind că nu mai are cine să mă sprijine măcar moral, pe mine şi pe mama”, scrie Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Cu puţin timp înainte de tregedie, Alexandru postase, parcă într-un gest premonitoriu, un filmuleţ despre un şofer care şi-a văzut moartea cu ochii, în apropierea unui utilaj de deszăpezire. 

Iată aici imaginile!  

Pe acelaşi site de socializare, Alexandru are parte de zeci de mesaje de alinare, din partea prietenilor, dar şi a unor necunoscuţi. ”Tatăl tău este îngerul tău păzitor, va fi tot timpul cu tine aşa că trebuie să duci înainte tot ce a creat şi tot ce lui i-a plăcut mai mult să facă. A murit ca un soldat la datorie pentru a salva oameni necajiti. Nu te da bătut”, îi scrie Camelia Mariana.

Ion Tudor şi-a pierdut viaţa după ce a fost călcat de propria şenilată, pe care abia şi-o cumpărase. Tragedia s-a produs duminică, în localitatea Puieşti. Mai mulţi martori spun că bărbatul apucase să coboare din cabina utilajului, ar fi lovit din greşeală o manetă, care a pus în mişcare şenilele. În scurt timp, utilajul a trecut cu toată greutatea peste bărbat. 

Ion Tudor avea numeroase afaceri în municipiul Râmnicu Sărat. Acesta fusese jandarm iar afacerile şi le-a dezvoltat după ce a lucrat în Italia o bună perioadă de timp. Câştigase recent licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor din jurul municipiului Râmnicu Sărat, acesta având în proprietate numeroase utilaje pentru deszăpeziri. Ultima sa achiziţie, şenilata în valoare de peste 80.000 de euro, urma să fie utilizată pentru operaţiuni de salvare.

Citeşte şi:

VIDEO Afacerist din Râmnicu Sărat, omorât de şenilata pe care abia şi-o cumpărase

VIDEO Calvarul unor bătrâni, convinşi că fiul lor zace sub nămeţi, de zece zile

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite