VIDEO Demonstraţie de drifting, într-un sens giratoriu, încheiată într-o bordură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şmecher cu BMW s-a crezut actor în ”Fast & Furious”, dar o bordură l-a adus repede cu picioarele pe pământ. Un şofer de 18 ani s-a dat în spectacol, la miezul nopţii, într-un giratoriu din Buzău, făcând drifturi printre maşinile aflate la acea oră în trafic. Demonstraţia de îndemânare auto a eşuat după câteva ture, atunci când teribilistul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-o bordură.

Demonstraţia tânărului a fost surprinsă de camerele de supraveghere din apropierea Arhiepiscopiei, iar înregistrările au ajutat la identificarea şi amendarea şoferului. 

Are 18 ani şi, deşi posedă permis de numai patru luni, a strâns multe amenzi pentru viteză şi s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere false.

Pe înregistrare se vede cum teribilistul încearcă de mai multe ori derapajele apoi se îndreaptă spre Palatul Comunal, cu viteză. 

Lipsa de experienţă, însă, îl face să piardă controlul volanului şi termină cursa într-o bordură. Face câteva manevre inexplicabile: urcă pe un trotuar apoi merge cu spatele câţiva zeci de metri, pe contrasens.

După spectacolul nocturn, teribilistul s-a ales cu o nouă amendă şi pagube materiale, maşina fiind avariată în partea frontală.

Citeşte şi:

VIDEO O tânără s-a ales cu nasul spart pentru că a stat prea mult în cabina de probă a unui magazin

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite