VIDEO Cultură impresionantă de canabis, descoperită într-o hală din Buzău. Aparţinea liderului unei grupări de traficanţi de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoianul Dumitru Mădălin Apostu, liderul unei grupări de traficanţi de droguri, a fost arestat, sâmbătă noapte, împreună cu doi focşăneni, stomatologul Alexandru Theodor Cristian şi George Bogdan Pruteanu, după ce au fost săltaţi de procurorii DIICOT în urma unui flagrant.

Buzoianul a fost prins, sâmbătă după-amiază, în timp ce vindea canabis unor tineri din judeţul Vrancea. Focşănenii Alexandru Theodor Cristian şi George Bogdan Pruteanu au venit la Buzău pentru a cumpăra o cantitate mai mare de droguri de la Dumitru Mădălin Apostu, care trebuia să primească la schimb un autoturism în valoare de 5.000 de euro.

În schimbul acestui autoturism, Apostu Dumitru Mădălin urma să le remită celor doi aproximativ un kilogram de canabis, în principal în scopul comercializării. 

Cei trei nu s-au mai înţeles decât să se plătească în bani, pentru o cantitate mai mică de canabis. Atunci au intervenit poliţiştii vrânceni care i-au prins  în flagrant pe cei trei şi i-au reţinut. Ulterior, cei trei reţinuţi în afacerea traficului de canabis de la Buzău au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, printr-o decizie a magistraţilor de la Tribunalul Vrancea. 

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii şi procurorii DIICOT din Vrancea au descoperit la domiciliul buzoianului aproximativ 15 kilograme de canabis, valoarea pe piaţă fiind de 75.000 euro, iar într-o hală care îi aparţinea, au depistat o impresionantă cultură de canabis. Dumitru Mădălin Apostu deţinea 700 de plante şi aproximativ 20 de kilograme de muguri de canabis. 

Asupra imobilului în care a fost descoperită cultura de canabis a fost aplicat sechestru asigurator şi au fost indisponibilizate trei autoturisme.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite