VIDEO Copiii care salută şi cântă imnul când trece Poliţia au primit daruri de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rar mai vezi copii care intonează imnul când trece maşina poliţiei pe lângă ei, precum micuţii din satul Spătaru, judeţul Buzău. Impresionaţi de gestul neobişnuit al copiilor care iau poziţia drepţi, salută şi cântă Deşteaptă-te române, agenţii de poliţie din Costeşti au postat clipul pe Facebook. Superiorii din Poliţie au fost atât de impresionaţi de parada de civism a prichindeilor, încât au ţinut minte ca de ziua copilului să-i recompenseze.

Impresionat de gestul unor copii care, la vederea maşinii de poliţie, au salutat milităreşte şi au fredonat imnul, un poliţist buzoian a înregistrat scena cu un telefon mobil şi a postat filmuleţul pe Facebook, la începutul lunii mai. Clipul a strâns mii de vizionări şi reacţii pozitive din partea internauţilor.

Pe înregistrare apar cinci copilaşi care se aliniază, salută şi cântă „Deşteaptă-te române” atunci când ajunge în dreptul lor patrula de poliţie din comună.

”Foarte tare!!! Copiii din Spătaru, atunci când trece maşina de patrulare... Poate cel mai frumos salut şi compliment de când fac parte din ministerul ăsta”, scrie Adrian Mihai Lal, poliţist în comuna buzoiană Costeşti, în mesajul care însoţeşte filmuleţul.

Autorul postării asigură că reacţia copiilor a fost spontană, nefiind vorba despre o regie, aşa cum ar putea crede careva.

Superiorii din Poliţia Rutieră Buzău au fost atât de impresionaţi de parada de civism a minorilor, încât au ţinut minte ca de ziua copilului să-i recompenseze cu diplome, dulciuri şi baloane. I-au vizitat pe cei cinci copii din satul Spătaru care au între cinci şi zece ani, trei dintre ei fiind fraţi.

Copilaşii le-au cântat imnul şi acum poliţiştilor care, de data aceasta, au oprit pentru a-i felicita şi recompensa cu dulciuri şi baloane.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite