VIDEO Amantlâc terminat cu tentativă de omor. O infirmieră din Buzău a încercat să-şi omoare iubitul cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat de 63 de ani, din Buzău, a ajuns miercuri după-amiază la spitalul judeţean Buzău, cu o plagă suspectă la abdomen. Poliţia a aflat ulterior că acesta fusese înjunghiat de femeia cu care avea o relaţie amoroasă, în urma unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool. Femeia, care lucrează ca infirmieră la spitalul judeţean, este cercetată în stare de reţinere pentru tentativă de omor.

Evenimentul s-a produs miercuri, la orele prânzului, într-un apartament din cartierul Dorobanţi. Potrivit anchetatorilor, cei doi s-ar fi luat la ceartă în timp ce stăteau la masă şi consumau băuturi alcoolice. 

La un moment dat, femeia a luat cuţitul de bucătărie şi i l-a înfipt bărbatului în abdomen, provocându-i o rană gravă. Victima a apucat să iasă din locuinţă, ţinându-se cu mâinile de burtă, şi a cerut ajutorul vecinilor. 

A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde a intrat imediat în operaţie, întrucât lama cuţitului îi perforase intestinele. Victima tentativei de omor se află acum la Terapie Intensivă, în stare stabilă.

Între timp, dosarul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, care încearcă să afle circumstanţele scandalului şi mobilul tentativei de omor. 

Iniţial, agresoarea fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca, pentru investigaţii, iar joi a fost adusă la audieri. 

Procurorii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele femeii, sub acuzaţia de tentativă de omor, urmând ca vineri să fie prezentată instanţei pentru arestare preventivă. Aceasta lucrează ca infirmieră la secţia chirurgie plastică a Spitalului Judeţean Buzău.

Vecinii infirmierei spun că cel înjunghiat era amantul ei

Oamenii povestesc chiar că după ce l-a înjunghiat în abdomen, tot ea, grijulie, l-a pansat. Apoi, ameţită de aburii alcoolului ar fi aţipit. Amantul rănit a avut putere să se târască până în faţa blocului şi să ceară ajutor vecinilor, aceasta fiind şansa sa de a ajunge repede la spital, unde a fost băgat imediat în operaţie.

Despre povestea de dragoste dintre cei doi se ştia de mult timp în blocul în care locuieşte femeia cu soţul ei. Dornică de o aventură, infirmiera şi-ar fi trimis bărbatul la plimbare şi şi-a chemat amantul acasă. Au băut şi s-au iubit, apoi s-au luat la ceartă. Ulterior, femeia a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat iubitul. L-a pansat apoi superficial şi s-a culcat.

Bărbatul a reuşit să iasă din apartament, s-a târât până în faţa scării blocului, unde s-a prăbuşit. Un trecător a anunţat Ambulanţa care l-a adus de urgenţă la spital, mai mult mort decât viu. 

Poliţiştii au fost alertaţi de medici. Pentru că femeia nu a răspuns la uşă, agenţii au escaladat clădirea până la etajul unu unde locuieşte.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite