Val de accidente, de Sfânta Maria. Trei răniți, într-un carambol produs la intrare în Buzău VIDEO

0
Publicat:

Traficul rutier a fost restricționat la ieșire din municipiul Buzău spre Ploiești, din cauza unui accident rutier. Este vorba despre o coliziune între trei autovehicule, trei persoane fiind evaluate medical de echipajul de la Ambulanța Buzău.

Accident în lanț la Buzău FOTO I.B.
Accident în lanț la Buzău FOTO I.B.

Un autovehicul condus pe DN2 E85, dinspre Ploiești către Buzău, de un șofer din Râmnicu Sărat (Buzău), în vârstă de 21 de ani, a intrat în coliziune cu o mașină condusă pe Șoseaua Nordului către Ploiești, la volanul căreia se afla un conducător auto de 34 de ani, din Gheraseni.

În eveniment a fost implicat și un al treilea autovehicul, ce se deplasa pe Calea Eroilor, din orașul Buzău, către Ploiești, la volanul căruia se afla o șoferiță de 33 de ani, din București.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferilor din Râmnicu Sărat și Gheraseni, dar și a unui pasager din mașina șoferiței, un copil de șase ani, din București.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri medicale.

„În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță polițiștii buzoieni.

Un alt eveniment rutier s-a produs, la aceeași oră, în zona de munte a județului Buzău. Accidentul, care a avut loc în localitatea Chiojdu, s-a soldat cu rănirea unui biciclist în vârstă de 55 de ani.

Potrivit informațiilor primite de la fața locului, în accidentul rutier au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Chiojdu, și un biciclist din Calvini.

Accident cu biciclist la Buzău FOTO I.B.
Accident cu biciclist la Buzău FOTO I.B.

Biciclistul ar fi pătruns pe drumul prioritar de pe un drum lateral și a fost lovit de autoutilitara care circula dinspre Cislău către Chiojdu.

În urma impactului, biciclistul de 55 de ani a suferit răni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de o ambulanță sosită la fața locului.

Autoritățile îndeamnă participanții la trafic să fie precauți și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente nefericite în viitor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite