Un tânăr nevăzător s-a înecat la ştrandul din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr nevăzător a murit, în această seară, înecat în bazinul pentru adulţi al Ştrandului din municipiul Buzău. Tânărul, în vârstă de 19 ani, era din comuna Vulturu, judeţul Vrancea, şi era elev în clasa a XII-a la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Buzău.


Tânărul era însoţit la ştrand de alte două colege, parţial văzătoare, şi avea bilet de voie, fiind instituţionalizat într-un centru rezidenţial al DGASPC Buzău. La un moment dat, în timp ce se scălda la marginea bazinului, tânărul a dispărut de lângă cele două fete. Pentru că nu mai ştiau nimic de colegul lor, fetele au încercat disperate să îl caute, însă fără succes. Abia după mai bine de o jumătate de oră, un bărbat care înota a observat corpul tânărului care ieşise la suprafaţă.

Tânărul a fost scos din apă iar asistenta şi salvamarul Ştrandului au încercat să-i acorde primul ajutor, până la sosirea Ambulanţei. La rândul lor, medicul şi asistenta de la Ambulanţă au continuat, timp de aproape o oră, manevrele de resuscitare, însă în zadar, tânărul fiind declarat decedat.

Tânărul decedat astăzi la ştrand se afla în plină sesiune de Bacalaureat.

Citeşte şi: VIDEO Doi buzoieni, soţ şi soţie, cercetaţi pentru cămătărie şi şantaj

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite