Un pedofil bântuie prin cartier! Este avertismentul unei mămici din Buzău, postat pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postarea pe Facebook a unei buzoience indică prezenţa unui individ dubios în cartierul Dorobanţi, care ar fi încercat să corupă sexual un minor. Conform descrierii, ”pedofilul”, aşa cum îl numeşte autoarea mesajului, este blond şi are un semn particular la faţă.

”Fetele care aveţi copii, aveţi grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70, şi o aluniţă în barbă! Sper să-l descoperim şi să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac si fetitele si baietii!”, a scris Daniela Mihai pe Facebook.

Postarea apărută miercuri la prânz a stârnit numeroase reacţii pe pagina mameni care a transmis avertismentul. Aceasta a venit şi cu lămuriri asupra incidentului care a determinat-o să decidă postarea mesajului.

”Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (...) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva!”, a scris Daniela Mihai.

Femeia a scris iniţial că va anunţa Poliţia după ce va afla mai multe informaţii despre suspect însă a revenit la scurt timp  cu informaţia că a depus plângere. Oamenii legii vor efectua verificări.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite