Tupeul unui şofer nervos, oprit de poliţie. A smuls documentele din mâinile unui agent VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto/video: TV Buzău
Sursa foto/video: TV Buzău

A fost scandal în parcarea unui supermarket din Buzău, cănd un tânăr a fost oprit de poliţişti şi sancţionat pentru transport ilegal de persoane. Scena a fost filmată cu un telefon mobil. Individul apare cum deschide portiera maşinii de poliţie şi smulge documentele din mâinile agentului care pregătea sancţiunile.

Pe înregistrare se poate observa cum bărbatul pur şi simplu intră în autospeciala de poliţie şi îi smulge mai multe documente poliţistului care întocmea un proces verbal. 

Şoferul le transmite poliţiştilor să nu pună mâna pe el, oamenii legii încearcă să îl imobilizeze, dar şoferul reuşeşte să se deplaseze până la autovehiculul său. Ulterior, le transmite poliţiştilor cum ar trebui să-l abordeze în mod legal.

”Nu aveţi dreptul să puneţi mâna pe mine, una la mână. Doi la mână, trebuie să fiţi doi poliţişti ca să mă opriţi voi pe mine. Pui mâna pe mine şi tragi de mine? Ţi-am dat documentul corespunzător, frumos, centură aveam, pe ce bază mă opreşti”, le-a transmis şoferul oamenilor legii.

Protagonistul acestor scene fusese oprit miercuri dimineaţă de poliţişti, fiind identificat că făcea transport de persoane, în regim de taxi, fără a avea acte în acest sens. 

El a fost îndrumat pentru identificare în parcarea unui supermarket, iar scandalul a început în momentul în care a aflat de ce a fost oprit.

”M-a oprit un agent şi asta a fost toată treaba. Susţine că fac curse. Cu ce? Nu fac. Mă duc cu maşina asta la RAR”, a fost răspunsul bărbatului.

”A fost depistat un conducător auto din comuna Grebănu care efectua transport de persoane în regim taxi fără a deţine documentele legale, mă refer la autorizaţii de taximetrie, context în care poliţiştii rutieri au aplicat sancţiunea suplimentară de suspendare a utilizării vehiculului respectiv, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare”, declară comisar şef Silviu Dinu, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Întrebat de martorul care filma de ce a fost oprit, scandalagiul a precizat că nu face curse de transport ilegal, cum susţin poliţiştii. Ulterior, s-a enervat şi a început să-l ameninţe pe martorul care filma. 

”Îţi dau una, cu ce drept mă filmezi tu pe mine? Îţi dau una de îţi crăp capul, prietene. Sunt maimuţoiul tău să mă filmezi tu pe mine?”, a fost reacţia şoferului recalcitrant.

Pe lângă reţinerea plăcuţelor şi a certificatului de înmatriculare, pentru transport ilegal de persoane, bărbatul a fost amendat şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Sancţiunile primite de şoferul recalcitrant au însumat 5.350 de lei.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

 FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite