Televizoarele, cele mai vânate produse în Vinerea Neagră („Black Friday”)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoienii au luat cu asalt magazinele de electrice şi electrocasnice                        FOTO: Iulian Bunilă
Buzoienii au luat cu asalt magazinele de electrice şi electrocasnice                        FOTO: Iulian Bunilă

Televizoarele LED, LCD sau Plasmă au fost cele mai căutate produse cu ocazia promoţiei Black Friday, câteva dintre magazinele de electronice din municipiul Buzău practicând reduceri încă de joi seara.

La Altex, s-au vândut televizoare la reducere de 30 la sută. La Domo, au fost de asemenea produse scoase la promoţie încă de joi seara.

Magazinul Flanco a redus chiar şi cu 40 la sută preţul unor televizoare LED şi era curtat încă de aseară de clienţi care doreau să îşi rezerve produsele. ”Am găsit un televizor cu diagonala de 106 centimetri, care fusese redus de la 23 de milioane de lei, la 15 milioane, însă mi s-a spus că nu pot cumpăra până vineri dimineaţă, la ora 8”, a declarat unul dintre clienţii care dădeau târcoale raioanelor cu electronice încă de joi seara.

Vineri dimineaţă, oamenii au aşteptat în faţa magazinelor şi câte două ore până la deschidere iar produsele cu cele mai substanţiale reduceri s-au epuizat în cel mult două ore.

La magazinul Flanco, în această dimineaţă, cozile s-au întins pe zeci de metri, după televizoare, cele mai vândute produse fiind aparatele foto, electrocasnicele mici şi frigiderele. De altfel, la frigidere, reducerile au fost şi de 30 la sută. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite