Tânăr din Râmnicu Sărat, rănit într-un accident cu două autoturisme implicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un accident rutier produs, luni seară, pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat, s-a soldat cu rănirea unui tânăr de 26 de ani. Au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe acelaşi sens de mers.

Din primele cercetări a reieşit că vinovat de producerea coliziunii ar fi un şofer în vârstă de 22 ani, din Râmnicu Sărat, care nu ar fi păstrata distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă.

În timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Matei Basarab către strada Focşani, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în faţa sa pe acelaşi sens de mers şi la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, din Podgoria.

Tânărul de 22 de ani a fost surprins de o manevră bruscă efectuată de conducătorul autoturismului din faţa sa şi nu a mai avut timp să frâneze.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea unui râmnicean de 26 de ani, pasager în autoturismul şoferului din Podgoria, care a fost preluat de ambulanţă şi  transportat  la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vă mai recomandăm: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite