Suspiciuni în cazul morţii unui tânăr din judeţul Buzău. Cadavrul său a fost găsit într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Criminaliştii buzoieni trebuie să stabilească dacă decesul unui tânăr de 31 de ani, găsit mort într-o fântână, a fost accidental sau este vorba despre o crimă. Audierile în acest caz au început, primii interogaţi fiind membrii familiei.

Tragedia a avut loc duminică, în satul Maxenu. Un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort în fântâna din curtea casei. 

Cel care a dat alarma a fost tatăl bărbatului, care susţine că acesta era băut şi ar fi căzut în puţ. La faţa locului au venit anchetatorii, care au început cercetările.

”Florin a venit băut din sat, a fost la meci. De la meci a fost prin sat, cred. A venit şi a stat pe patul ăla de fier. Zic eu, după mintea mea, că a vrut să se aşeze şi a căzut direct în fântână. A venit capacul după el”, spune Nicolae Spirache, tatăl victimei.

Cunoscuţii lui Florin, care l-au văzut cu puţin timp înainte de tragedie, susţin însă că acesta nu era băut. Mai mult decât atât, aceştia susţin că prietenul lor nu avea niciun motiv să îşi ia zilele.

”M-am întâlnit cu el pe la ora 14.10 şi nu era beat. În 50 de minute se îmbăta rău aşa? Nu cred că avea vreun motiv să se sinucidă”, spune un prieten.

buzau

Tânărul muncea la o stână din Ţinteşti. Procurorii criminalişti iau în calcul toate variantele şi continuă cercetările pentru a elucida misterul asupra morţii tânărului. 

Florin locuia împreună cu părinţii şi o soră, iar din casa lor se auzeau frecvent certuri. Nu de puţine ori, spun vecinii, scandalurile deveneau foarte violente, iar tatăl şi fiul se ameninţau cu furci şi topoare. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite