Proxenet prins la zece ani după ce a început să racoleze prostituate prin metoda Loverboy VIDEO

0
Publicat:

Poliţiştii buzoieni au arestat un bărbat care timp de un deceniu a trimis mai multe tinere să se prostitueze atât pe teritoriul României, cât şi în Spania, Germania şi Italia. Proxenetul a obținut de pe urma fetelor sume foarte mari de bani, cu care şi-a achiziţionat bunuri, locuinţe şi autoturisme de lux.

Două percheziții domicilare au fost efectuate de către poliţişti. SURSA IPJ Buzău
Două percheziții domicilare au fost efectuate de către poliţişti. SURSA IPJ Buzău

Bărbatul de 42 de ani atrăgea tinerele prin metoda Loverboy, promiţându-le că le ia în căsătorie, după care le trimitea să se prostitueze.

Două percheziții domicilare au fost efectuate de către poliţişti din oraşul buzoian Pogoanele şi secţiile de poliţie rurale arondate, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău, la un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de proxenetism.

Activităţile polițiștilor au fost desfăşurate în județele Buzău și Brăila (vezi video; SURSA Poliția Română), în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria orașului Pogoanele.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate două laptopuri, o tabletă, cinci telefoane mobile, 29.000 de euro și 10.000 de lei. Totodată, polițiștii au fost indisponibilizat un autovehicul estimat la 50.000 de euro, în vederea continuării cercetărilor.

Douăzeci de mandate de aducere au fost puse în aplicare de oamenii legii, persoanele fiind conduse la sediul Poliției județului Buzău pentru audieri.

„Începând cu anul 2012, bănuitul a determinat şi a înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul României, Spaniei, Germaniei şi Italiei de către trei tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani, din Buzău şi Brăila”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Suspectul a obţinut în acest mod bani prin care a achiziţionat imobile în cele două judeţe şi autoturisme de lux, prejudiciul fiind estimat la 400.000 de euro.

Faţă de bărbatul de 42 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În urma prezentării instanţei, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite