Primele efecte ale iernii la Buzău: drumuri înzăpezite şi cursuri suspendate în şcolile din două localităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele pentru deszăpezire au fost scoase la intervenţii încă de ieri                                 FOTO: Adevărul
Utilajele pentru deszăpezire au fost scoase la intervenţii încă de ieri                                 FOTO: Adevărul

Două şcoli din zona de munte a judeţului Buzău şi-au suspendat activitatea, luni, în urma căderilor de zăpadă din ultimele două zile. Este vorba de Şcoala cu Clasele I-IV din Cătiaşu, comuna Chiojdu şi Şcoala Gimnazială nr. 1 de la Cătina.


Măsura a fost luată de responsabilii celor două unităţi de învăţământ după ce au constatat că drumurile de acces sunt impracticabile din cauza căderilor masive de zăpadă.

„În judeţul Buzău două unităţi de învăţământ şi-au suspendat activitatea, luni, din cauza condiţiilor meteorologice. Este vorba de Şcoala cu clasele I-IV de la Cătiaşu, comuna Chiojdu, şi Şcoala Gimnazială de la Cătina. Cursurile în cele două unităţi de învăţământ urmează să fie reluate mâine iar ziua de astăzi va fi recuperată la finele săptămânii, în data de 15 decembrie”, a declarat inspectorul general adjunct al IŞJ Buzău, Geta Burducea.

Firmele care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene acţionează la această oră, potrivit situaţiei prezentate la ora 11.30 de CJ Buzău, pe patru şosele din judeţ. Utilajele acţionează la această oră pe DJ 203 L Pârscov – Bozioru – Brăieşti, pe DJ 203K Lopatari - Plaiul Nucului, pe DJ 204C, Săruleşti – Bisoca, şi pe DJ 203A Mărgăriteşti – Batogu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite