O tânără de 19 ani a murit într-un accident rutier produs pe DN2 E85, între Buzău și Râmnicu Sărat

0
Publicat:

Un grav accident de circulație s-a produs în noaptea de 3 spre 4 aprilie, pe DN2 E85. O tânără din Râmnicu Sărat, aflată la volanul unei mașini care rula spre Buzău, a murit în accident.

Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Autoturismul a intrat în separatoarele de sens amplasate pe DN2 E85, după care mașina s-a răsturnat. Tânăra de 19 ani a murit pe loc.

În autoturism se mai afla un tânăr de 20 de ani, din Grebănu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Acesta a suferit policontuzii prin accident rutier: traumatism cranio-cerebral minor, nivel 0, și multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivelul membrelor superioare, contuzie amdominală, pulmonara si multiple plagi.

Potrivit Spitalului Județean de Urgență Buzău, pacientul a rămas internat în secția Chirurgie, pentru tratament și îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul soldat cu decesul tinerei de 19 ani.

Luni, doi conducători auto au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău, după ce mașinile pe care conduceau s-au ciocnit frontal pe Șoseaua Nordului.

Este vorba de o coliziune între autovehiculul condus pe direcția Ploiești către Focșani, de către un șofer buzoian în vârstă de 31 de ani și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 48 de ani, din Iași.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Militarii unității Forțelor de Operațiuni Speciale din Crâng au intervenit primii pentru a-i salva viața unuia dintre șoferii răniți grav în accidentul de pe Șoseaua Nordului.

Traficul rutier pe șoseaua de centură a Buzăului a fost blocat câteva zeci de minute, după coliziunea între cele două autovehicule. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite