O economistă de 42 de ani, din Consiliul Judeţean Buzău, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Călin avea 42 de ani
Nicoleta Călin avea 42 de ani

Funcţionarii Consiliului Judeţean Buzău sunt în doliu, după ce colega lor, Nicoleta Călin, a decedat joi din cauza complicaţiilor provocate de infecţia cu noul coronavirus. Lucra în departamentul economic al instituţiei, avea 42 de ani şi îşi creştea singură unicul fiu, elev în clasa a şaptea.

Nicoleta Călin suferea de insuficienţă cardiacă şi insuficienţă renală şi făcea de câţiva ani dializă. În urmă cu zece zile, a fost internată în spital pentru că se simţea rău. 

La investigaţii, medicii au stabilit că se infectase cu noul coronavirus.

Pacienta a murit în cursul zilei de joi, la Terapie Intensivă, unde era intubată. În ultimele zile, femeia părea că îşi revine, spun cunoscuţii ei, însă brusc i-a scăzut saturaţia sanguină în oxigen iar la scurt timp a suferit un stop cardiac.

Colegii Nicoletei Călin sunt în stare de şoc. Ei au povestit că ştiau de problemelel de sănătate ale colegei lor dar nu s-au aşteptat la un deznodământ atât de tragic, pentru că era un om plin de viaţă în ciuda tuturor problemelor cu care se confrunta.

Mesajele nu contenesc pe pagina de Facebook a femeii. Cei care au cunoscut-o au postat mesaje emoţionante, mişcaţi fiind de tragedie. O astfel de postare a fost făcută şi de preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Vă mai recomandăm şi:

 INSP: Până la 28 martie, au fost confirmate 562 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare

DSP Buzău anunţă încă patru decese în rândul pacienţilor COVID-19

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite